2011. április 26., kedd

Kitűzlek


Három teljesen különböző stilus 1 nap alatt :)













A kis vörös



Liebster Blog

Boczee megajándékozott egy dijjal :) Mondanom sem kell, hogy nagyon meglepődtem, és rettenetesen örülök neki :):):)
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.-
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

Sokat gondolkodtam rajta, hogy kiket válasszak, mivel van sok olyan blogoló akit tehetségesnek tartok.
Végül mellettük döntöttem:





2011. április 24., vasárnap

Munka közben :)

 Most nem horgoltam, hanem varrtam :) Egy csodálatos anyagra leltem a turiba, amiből egy aranyos kistáska készült egy tündéri kislánynak :)



És milyen lett a táska?






Hogy tetszik?



2011. április 17., vasárnap

Elmaradások...

Mostanság kicsit szabadságra mentem kézművesség szempontjából. Lefoglal a kis jövevény, akiről már tudhatnak azok, akik a másik blogomat is követik:
Ő itt Ada :) Nagyon huncut nyuszkó. Leirom, hogy nagyon régtől szerettem volna egy ilyen szőrpamacsot, és mivel 18 éves szülinapomra meg is kaptam Tomitől (a barátomtól)-aki már bevallom, nem birta hallgatni a nyafogásom.
Sohase gondoltam volna, hogy egy ilyen pici állat(2 hónapos) ennyi időmet elveszi :) :(
Sokszor megharagszok rá, de aztán odabújik hozzám, és el van neki minden felejtve :)))

Továbbá készülődik Sziranszki ajándéka :) Illetve már el is készitettem, képet majd később, ha már elküldtem neki :)

Tegnap pedig Pesten jártam. Itt az ideje, hogy reklámozzam kicsit, hogy mi okből :)
A követőim között vannak olyanok, akiknek kicsi gyerekeik is vannak, igy most hozzájuk szólnék :)
Minden évben a Város és faluvédők szövetsége kiir egy pályázatot gyerekek és fiatalok számára. Egészen 4-5 éves apróságok is pályáznak, a maximum életkor pedig 18-19 év.
Én 11-12 éves voltam amikor elősször hallottam róla. A lényege, hogy a fiatalok saját meglátásuk alapján leirják, lerajzolják, lefessék azt az értékes épületet, vagy épp természeti értéket, ami megérdemli, hogy felhivjuk rá a figyelmet.
Számomra azért fontos, mert ezek a gyerekek, fiatalok, Mi, akik észrevesszük, hogy mi érdemli meg a figyelmet, biztos, hogy olyan felnőtté válunk, aki nem a régi lerombolásán, és tönkretételén ügyködik, hanem a környezet szebbé tételén, és az értékek megtartásán :)
S végül, akit érdekel, a Budai vár E épületében megtekinthető a nyertes pályamunkákból egy kiállitás, menjetek el, ha van időtök, Az enyém is ott van, a tegnapi dijátadón, és kiállitásmegnyitón vettem át a dijat érte (különdij)

Egy kép a jutalom táborról, aminek az értékmentés a lényege, 5 nap munka, 5 napnyi segitség, amivel hozzátehetünk egy érték fennmaradásához:
gyulai kastély, keszthelyi Festecsics kastély, fertődi Eszterházy kastély, füzérradványi kastély, majki Kamalduli remeteség-ezekre lehetek büszke eddig :)

Idén a tábor Tapolcán kerül megrendezésre, szóval július első hetébe, talpig piszkosan, munkaruhába, értéket mentve találkozhattok velem :) És ha arra jártok, és láttok szólítsatok meg nyugodtan :)))